Afspraak maken

Welkom bij Studio Hellas! We waarderen je interesse in onze tattoos en kijken er naar uit om je te verwelkomen voor een afspraak. Hier bij Studio Hellas maken we het proces van het boeken van een afspraak graag eenvoudig voor jou.

Afspraken via Instagram

Wij hanteren een speciale methode voor het maken van afspraken: alles verloopt via ons Instagram-account. Vier keer per jaar gaat onze agenda open, en op dat moment heb je de kans om je in te schrijven voor een afspraak. Gedurende de rest van het jaar is het helaas niet mogelijk om een afspraak te maken.

Blijf op de Hoogte

Om geen enkele kans te missen om een afspraak te boeken bij Studio Hellas, raden we je aan om ons Instagram-account nauwlettend in de gaten te houden. Zodra onze agenda opengaat, heb je de mogelijkheid om je gewenste afspraakdatum en tijd te reserveren.

Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten en willen je ervaring bij Studio Hellas zo soepel mogelijk laten verlopen. Bedankt voor je begrip en we hopen je binnenkort te verwelkomen voor een geweldige ervaring!

Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van onze agenda-updates en andere nieuwtjes.

Heb je vragen of specifieke verzoeken? Neem gerust contact met ons op via Instagram en we helpen je graag verder.

Dank je wel voor je interesse in Studio Hellas, en tot ziens op Instagram!